Кои сме ние

ГАЛКО АД е основано през 1965 г. в град Радомир.

Повече от 50 години, ГАЛКО АД е утвърдено име в бранша в страната и чужбина, което е резултат от поддържането на високо качество и стремежа за разширяване на предлаганите услуги. От 2004 г. ГАЛКО АД е член на Германо-Българска индустриално-търговска камара.

Продукцията ни освен в България се продава и в Германия, Франция, Италия, Унгария, Полша, Чехия, Кипър, Русия, Гърция, Нигерия, Алжир, Ливан, Египет, Иран, Ирак, Либия и редица други държави. Износът ни представлява 65% от общия обем на производство.

В производствената ни база в гр. Радомир разполагаме със собствена линия за поцинковане, множество обособени по дейности цехове, складове, административна сграда и открити площи. Всички те са оборудвани със съвременни машини и съоръжения, подемна и транспортна техника.

През 2010 г. е внедрена ERP система, а от 2012 г. сме сертифицирани по Системата за управление на качеството ISO 9001 от „ТЮФ Рейнланд“ – България.

Към настоящия момент при нас работят над 120 човека, по-голямата част от които - квалифицирани специалисти.

\"\"

През юни 2018 г. в структурата на ГАЛКО АД, заедно с целия си екип, премина фирма „ТЕХЕКСИМ ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД, с което реализирахме нашето желание да разширим сферата си на дейност с производството на стоманени решетки и стъпала.

„Техексим Инженеринг“ ЕООД стартира през 2008 г. първото производството на контактно-заварени стоманени решетки и стъпала на територията на страната. За тези 10 години, те натрупаха опит, знания и умения. Основна им цел винаги е била качество без компромиси, което клиента да получи в максимално кратки срокове, с възможно най-доброто обслужване. Именно затова, те се утвърдиха като един от основните доставчици на стоманени решетки в страната.

Обединявайки своите знания, умения и производствени мощности, ние от ГАЛКО АД вярваме, че по този начин, ще успеем да отговорим на завишените очаквания, както и да предоставим на клиентите ни един по-богат асортимент и комплексни услуги.