Производство и доставка на стоманени решетки (гидероси) и стъпала
ГалерияИзпрати бързо запитване
Производство и доставка на стоманени решетки (гидероси) и стъпала
Горещо поцинковане
zink.bg
Горещо поцинковане
Комплексно изпълнение на метални конструкции
konstrukcii.bg
Комплексно изпълнение на метални конструкции

Стоманени решетки гидероси и стъпала

стоманени решетки гидероси и стъпала

Стоманените решетки вече са незаменим елемент в съвременното строителство. Познати като скари, гидероси, метални решетки и др., те неизменно присъстват както в промишленото, така и в гражданското строителство, с най-разнообразни приложения и характеристики.

Основно се прилагат като подови настилки на пешеходни повърхности в различни конструкции и съоръжения, като: пасарелки, обслужващи зони на тръбопроводи, резервоари, пречиствателни станции, мостове, платформи на GSM предаватели, евакуационни стълби, капаци на канали и люкове, капаци на вентилационни отвори в мазета, шахти, английски дворове, ревизионни отвори в промишлени или търговски зони и много други. Разработени са варианти, които да позволяват използването им и при много тежки натоварвания – преминаване на техника, машини и превозни средства.

Защо са предпочитани?

Преди всичко – висока устойчивост и товароносимост, изключително лесен монтаж и демонтаж, което анулира необходимостта от наличието на квалифициран персонал за поставянето им и в същото време могат да бъдат свалени и преместени по всяко време. Самопочистват се – не задържат вода, боклук, сняг. Предлагат се в голямо разнообразие от технически параметри (височина и дебелина на носещите шини, размери на отворите и др.), което дава възможност за оптимални ценови и технически решения. И не на последно място – почти без никакви ограничения, могат да бъдат изработени с различни размери и форми, които оптимално да покрият площите и в същото време да осигурят безопасна експлоатация.

ГАЛКО АД – ПРОИЗВОДСТВО НА МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ, ОРАНЖЕРИИ, РЕШЕТЪЧНИ СТЪЛБОВЕ, СТОМАНЕНИ РЕШЕТКИ (ГИДЕРОСИ) И СТЪПАЛА, ГОРЕЩО ПОЦИНКОВАНЕ